Sensommer og efterår i Skagens

Hvis man er sej kan man  bade, vandet er koldere, men stadig en oplevelse. Det er  koldere at komme op af vandet, og man skal naturligvis sørge for at have en varm badekåbe til at gå hjem i når man kommer op af vandet.

Det gode handelsliv i Skagen, havnen, museerne og naturen til rådighed hele året, uanset om solen skinner eller det regner.

På stranden, på heden og  i plantagerne er der oplevelser at hente.

Har man lyst til at plukke/samle svampe er der masser af muligheder. Naturhistorisk museum www.naturmuseumskagen.dk arrangere svampeturer for de som måske ikke er helt sikker på hvad der er spiseligt.

Man kan også samle porse og andre snapseurter på denne årstid. Der er mulighed for at lave sin helt egen snaps. At gå ved havet i sol, blæst og måske overskyet er sundt for sjælen og for fysikken. Der er masser af gode oplevelser at hente.

Ture i plantagerne, hvor der er læ, mulighed for at se dyr, kombination at gå delvist ved havet og i plantagen er også en mulighed. Og der er flere plantager. Se se Skagen Klitplantage (pdf optimeret til print på A4; 1 mb),

Har man lyst til at fiske med stang eller net er dette muligt fra molerne elller båd.

Skagen er sagen på alle årets årstider.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s